Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

26.2.2018

Comença la segona edició de l'enquesta d'inserció laboral als ocupadors

AQU Catalunya convida més de 32.000 empreses catalanes a opinar sobre la formació dels titulats universitaris.

L’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari impulsa, conjuntament amb més de 30 organitzacions, la segona edició de l’enquesta d’inserció laboral als ocupadors. La finalitat de l’enquesta és identificar les necessitats competencials dels titulats i titulades que detecten les empreses i institucions instal·lades a Catalunya per poder dissenyar accions de millora dels ensenyaments universitaris.

L’enquesta s’ha adaptat a 16 sectors econòmics per poder obtenir informació més precisa sobre les seves particularitats, així com de les diferents titulacions universitàries que es requereixen en cadascun dels sectors analitzats.

La informació que es demana als ocupadors té relació amb les característiques de la seva empresa, la identificació de les competències que haurien de millorar les persones graduades, les possibles dificultats en la contractació d’un perfil de titulat, la política de formació de l’empresa i, per últim, la relació existent entre empresa i universitat.

Aquest projecte pretén acostar la universitat a les necessitats del mercat laboral per contribuir a la millora de la inserció laboral dels titulats i titulades universitaris.

180226_LogoGeneILaCaixa

Sistema universitari català

180226_LogosOcupadors_01

 

180226_LogoIdescat