Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

12.7.2016

Martí Casadesús participa al seminari sobre el rol de la universitat envers els objectius de desenvolupament sostenible

El director d'AQU Catalunya, Martí Casadesús, ha participat en el grup de treball "Competències transversals vinculades a l'educació per al desenvolupament sostenible" emmarcat dins el seminari anomenat "El rol de la universitat envers els objectius de desenvolupament sostenible: construint una universitat crítica i compromesa", el qual ha tingut lloc el dia 11 de juliol al Recinte Modernista de Sant Pau.

El seminari ha tingut com a objectiu donar a conèixer l'ampli ventall de conceptes i iniciatives de l'Educació per al Desenvolupament (EpD) i l'Educació per a la Sostenibilitat en l'àmbit universitari a nivell global i de reforçar la xarxa d'actors que treballen per a una educació transformadora. Aquesta ha estat la tercera edició d'una sèrie de seminaris orientats a la integració d'un enfocament d'educació crítica als estudis de grau de les universitats públiques catalanes.

Aquest esdeveniment s'emmarca en el projecte ESDU, una iniciativa que fomenta l'EpD en l'àmbit formal universitari, amb l'objectiu de potenciar el paper de la universitat en la generació de coneixement crític i en la formació d'una ciutadania global activa i compromesa. ESDU està liderat per la Fundació Autònoma Solidària (FAS), en col·laboració amb l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i rep el suport de l'Ajuntament de Barcelona.