Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

28.5.2015

Comença la segona fase de l'estudi d'Ocupadors

150528_ocupadors

Avui s'inicia la fase de grups de discussió de l'estudi d'Ocupadors, un projecte que té per objectiu millorar la integració del sistema d'educació superior amb el sistema productiu. Aquest propòsit es vol aconseguir a través de plans de formació més adients al mercat laboral però també fomentant mecanismes de coordinació i de col·laboració entre empreses i universitats.

La fase que ara comença es traduirà, per a cada grup de discussió, en un breu informe que resumirà els resultats de les diferents reunions, el qual anirà dirigit, principalment, a degans i caps d'estudis de les facultats on s'imparteixin les titulacions universitàries tractades en cada grup. A la vegada, s'establiran grups de treball per titulacions on s'analitzaran aquests resultats, els quals iniciaran la seva tasca a partir del proper mes de novembre.

El primer grup de discussió a reunir-se ha estat el d'Economia, Administració i Direcció d'Empreses i Empresarials, format per representants de l'Equip d'Administradors de Finques BCN SL, LaComunity del Alquiler Inteligente SL, Ibercaja Patrimonios, Caja de Arquitectos S. Coop. Cto, Ernst & Young, Grupo Catalana Occidente Tecnología y Servicios AIE i Deutsche Bank.