Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

21.10.2019

El portal EUC a l’Assemblea General d’ENQA

Anna Prades, cap de l’àrea d’Internacionalització i Generació de Coneixement d’AQU Catalunya ha presentat el portal Estudis Universitaris de Catalunya a la 10a Assemblea General de l’European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA), que ha tingut lloc el 17 i 18 d’octubre a Yerevan (Armènia).

En el pòster de presentació de l’EUC s’han plantejat tres reflexions:

  • Les agències de qualitat haurien d’elaborar repositoris de dades del seu sistema d’educació superior?
  • Els i les futurs estudiants universitaris haurien de poder escollir la titulació tenint en compte els resultats dels processos d’avaluació de les agències?
  • Les agències haurien de proporcionar dades comparades del seu sistema d’educació superior per ser tingudes en compte en els processos d’avaluació?

Prades considera que “l’elaboració d’informació estadística, funció que poques agències europees desenvolupen, és estratègic ja que afegeix al sistema d’educació superior el valor de la construcció de referents per ser utilitzats en els processos d’avaluació”.

En aquesta edició, l’Assemblea s’ha centrat en el futur de l’assegurament de la qualitat de l’educació superior i el paper d’ENQA per fer front als nous reptes.

A continuació podeu veure el pòster que Prades va presentar a l'Assemblea: