Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

4.5.2018

Onzè fòrum biennal de la xarxa INQAAHE

180504_ForumINQAAHE_01

A la foto, Esther Huertas, durant la seva intervenció

AQU Catalunya participa aquests dies a l’onzè fòrum biennal de la International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education: “Quality is in the Eye of the Beholder: Relevance, Credibility and International Visibility”, que se celebra a Maurici.

Per una banda, Martí Casadesús, director d’AQU Catalunya i secretari d’INQAAHE, ha conduit l’assemblea general anual de la xarxa i les reunions del consell de direcció.

Per l’altra, Esther Huertas, tècnica d’AQU Catalunya, ha fet una presentació sobre el projecte TeSLA, juntament amb Anna Elena Guerrero i Xavier Baró, professors de la Universitat Oberta de Catalunya. La seva intervenció portava el títol Academic Assessment and Trust in Online Provision: Quality Assurance Tools.

Huertas, Guerrero i Baró han explicat els sistemes d’assegurament de la qualitat en l’avaluació en línia, i han posat de relleu la importància de l’autenticació i autoria en l’educació no presencial, ja que suposarà un increment de la confiança i la credibilitat en aquests tipus d’ensenyament. A més, han fet una demostració del funcionament dels instruments que s’utilitzen en el marc del projecte TeSLA.

Participen al Fòrum més de 150 persones de 46 països.