Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

26.9.2019

Jornada sobre els Reptes en la formació universitària en l'àmbit de les Biociències

2019_Ocupa_biociències

El proper 11 d’octubre, AQU Catalunya organitza la jornada Reptes en la formació universitària en l’àmbit de les Biociències a la Sala d'Actes de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta jornada pretén proporcionar a les universitats informació sobre com el mercat laboral percep la formació universitària dels graduats i graduades en l'àmbit de les Biociències, per tal d’enfortir les sinergies entre aquests dos mons i poder millorar els programes formatius.

Amb l'objectiu de propiciar el debat i l'anàlisi entre els assistents, Néstor Torres, vicerector d’Innovació Docent, Qualitat i Campus Anchieta i Catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular a la Universitat de La Laguna, ens explicarà com s’estan orientant actualment els estudis de l’àmbit de les Biociències, i com considera que s’haurien d’enfocar en el futur; i Anna Prades, coordinadora de l’enquesta al col·lectiu ocupador d’AQU Catalunya ens presentarà l'opinió de les empreses d’aquests àmbits a partir de l'anàlisi dels resultats de l'enquesta Ocupadors.

A continuació, es farà una taula rodona que estarà composada per diferents perfils d’experts: el d’un acadèmic, Jordi Barbé, catedràtic de Microbiologia i exdegà de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona; el d’un ocupador, Sergi Trilla, fundador, president i director executiu de Trifermed; i el d’un recentment graduat, Ismael Ávila, graduat en Biotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment gestor de projectes a CataloniaBio & HealthTech.

A més, cal destacar que comptarem amb la participació de Montserrat Vendrell, sòcia d'Alta Life Sciences, i de Jaume Farrés, degà de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Si voleu assistir a la jornada, teniu temps per a inscriure-us-hi fins al 9 d’octubre, a través d’aquest enllaç. A més, podreu seguir la jornada a través de Twitter amb l’etiqueta #OcupaBiociències.