Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

18.6.2009

Convocatòria d'ajuts per al seguiment experimental de graus i màsters

AQU Catalunya ha obert una convocatòria d'ajuts per al finançament del seguiment experimental de la qualitat dels ensenyaments oficials de grau i màster, als quals poden optar les universitats del sistema universitari català. Amb un pressupost total de 30.000 euros, l'ajut per ensenyament és de 1.250 euros, amb un màxim de 2.500 euros per universitat. El termini de presentació de sol·licituds s'obre del 17 al 26 de juny de 2009. 

Les universitats hauran de lliurar les primeres conclusions el 30 d'octubre de 2009, i les conclusions finals el 29 de gener de 2010. 

Aquesta acció s'emmarca en la col·laboració de l'Agència amb les universitats catalanes per facilitar l'establiment d'un marc referencial propi sobre el seguiment de la qualitat dels ensenyaments oficials que s'adreça a concretar els informes de seguiment, tant pel que fa a l'estructura com al contingut.

PDF Resolució IUE/1631/2009, de 10 de juny, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria de la concessió d'ajuts per al finançament del seguiment experimental de la qualitat dels ensenyaments oficials de grau i màster a Catalunya.