Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

5.9.2012

AQU Catalunya, al setè Fòrum europeu d'assegurament de la qualitat (EQAF)

AQU Catalunya participarà en el setè Fòrum europeu d'assegurament de la qualitat (EQAF), titulat How Does External Quality Assurance Make a Difference?, que tindrà lloc del 22 al 24 de novembre de 2012 a la Universitat de Tallin, Estònia.

L'Agència serà responsable, juntament amb l'EVALAG (Evaluation Agency Baden-Wuerttemberg) del desenvolupament del taller Tracking the Pathways of Change in Teaching and Learning, Institutional Structures, and HE Policy, que té per objectiu debatre l'impacte dels procediments d'assegurament extern de la qualitat en l'ensenyament i l'aprenentatge i en les estructures institucionals i polítiques d'ensenyament superior, i analitzar quins mecanismes han portat a aquests canvis.

L'EQAF, esdeveniment anual coorganitzat per l'EUA, l'ENQA, l'EURASHE i l'ESU, és la conferència europea sobre l'assegurament de la qualitat de l'educació superior que reuneix als agents clau d'aquest àmbit (institucions d'educació superior, agències de qualitat i estudiants). Es tracta d'una plataforma única de trobada i intercanvi d'experiències des d'on seguir i anticipar els desenvolupaments europeus en matèria d'assegurament de la qualitat en l'educació superior.