Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

18.2.2019

AQU Catalunya al “2nd TeSLA International Event”

190215_JornadaTeSLA_RRoca

Roger Roca, fent la presentació de resultats del projecte TeSLA

AQU Catalunya va col·laborar en l’organització del 2nd TeSLA International Event, que va tenir lloc al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona el passat 15 de febrer. Aquesta jornada de difusió del projecte TeSLA va estar organitzada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), coordinadora del projecte, i va comptar amb la participació de diferents socis del consorci així com de dos ponents convidats: Anita Walsh (University of London) i Massimo Loi (OCDE), que van parlar sobre els nous paradigmes de l’ensenyament vinculat a la tecnologia i dels beneficis i riscos de l’avaluació en l’era digital.

AQU Catalunya, com a líder del paquet de treball d’assegurament de la qualitat en el projecte (WP4), va oferir conjuntament amb la resta de socis d’aquest paquet de treball, ENQA i EQANIE, un taller sobre l’assegurament de la qualitat en l’avaluació en línia. En aquest taller es va presentar el marc Europeu per a l’assegurament de la qualitat de l’avaluació en línia, format per diferents estàndards i indicadors, que ha permès avaluar diferents aspectes relacionats amb l’avaluació en línia en set universitats participants en les proves pilot que s’han dut a terme els últims tres anys.

Roger Roca, gestor de projectes a AQU Catalunya, va presentar una part dels resultats globals obtinguts a partir de l’aplicació d’aquest marc de treball. A més, Ana Rozeva (Technical University of Sofia) va compartir la seva experiència des d’un punt de vista institucional. Finalment, es van formar diferents grups de treball entre els assistents per debatre la utilitat, els pros i contres, i els reptes que planteja la implementació d’aquest marc.

Més informació sobre l’esdeveniment en el següent enllaç.