Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

20.2.2014

La Comissió científica del projecte Ocupadors inicia la seva activitat

Comissió científica del projecte Ocupadors

La Comissió científica és la responsable del disseny del qüestionari que es trametrà a 1.000 establiments empresarials a Catalunya, en el marc de l'estudi Ocupadors. L'enquesta, que es durà a terme al juny de 2014, i la Comissió en supervisarà el disseny de la població i mostra. El qüestionari es basarà en l'enquesta de l'Eurobarometer i en instruments més recents com l'Skills survey. La Comissió també és responsable del disseny del guió dels focus groups que es desplegaran al llarg de 2015 en la 2a fase del projecte.

La Comissió està constituïda per Jaume Garcia (UPF), que la presideix, Ferran Mañé (URV), Joan Miquel Verd (UAB), Pilar Figuera (UB), Santiago Gilbert (CEMEX, representant dels ocupadors) i el director d'AQU, Martí Casadesús.

El president de l'Agència, Josep Joan Moreso, ha participat en la primera reunió de treball de la Comissió científica, que ha tingut lloc el 19 de febrer. Ha destacat la importància estratègica d'aquest projecte, finançat per l'Obra Social La Caixa, que complementa l'estudi triennal d'inserció laboral de les persones graduades de les universitats catalanes. La possibilitat de combinar els dos estudis és una gran oportunitat per a la revisió de la rellevància del disseny dels plans de formació.