Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

2.9.2009

El Govern atorga el premi Jaume Vicens Vives al Dr. Luís Castañer Muñoz

El Govern de la Generalitat ha guardonat el Dr. Luís Castañer Muñoz, membre de la Comissió d'Avaluació de la Recerca des de l'any 2007, amb el premi Jaume Vicens Vives. Aquesta distinció, que atorga el Govern de Catalunya, té com a objectiu reconèixer la qualitat docent universitària de professors i grups de treball de les universitats catalanes.

Castañer forma part del Departament d'Enginyeria Electrònica de la Universitat Politècnica de Catalunya. Va llicenciar-se en enginyeria de telecomunicacions a la Universidad Politécnica de Madrid l'any 1971 i va obtenir el doctorat l'any 1975 en aquesta mateixa especialitat a la Universitat Politècnica de Catalunya. El guardonat s'ha dedicat a la docència a la UPC des de l'any 1973. Durant aquests anys, ha destacat en aquest centre per ser un professor pioner en l'ensenyament i la recerca sobre energia solar fotovoltaica.

Les distincions Jaume Vicens Vives, que s'atorguen des del 1996, es lliuraran el 18 de setembre a la Universitat Oberta de Catalunya, coincidint amb la inauguració del curs acadèmic de les universitats catalanes.