Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

20.6.2016

AQU Catalunya participa a la primera reunió presencial del projecte TeSLA

160620_tesla

El 15 i 16 de juny ha tingut lloc a la Universitat de Jyväskylä (Finlàndia) la primera reunió presencial dels membres del consorci que configuren el PMB (Project Management Board) del projecte TeSLA. AQU Catalunya forma part d'aquest consorci liderant el WP4 (Work Package 4) per tal de donar cobertura en l'avaluació de la qualitat durant tot el procés de desenvolupament del projecte i per establir els elements clau dels ensenyaments virtuals des d'un punt de vista de l'assegurament de la qualitat en els mètodes d'avaluació.

En la reunió s'han tractat diferents aspectes relacionats amb el projecte. Tots els socis presents han informat de l'estat actual del seu grup de treball, s'han plantejat diferents punts de vista relacionats amb el projecte, però el gran propòsit ha estat el de planificar la implementació de les proves pilot que començaran el proper mes de setembre. Aquest primer pilot comptarà amb un total de 7 universitats i uns 600 estudiants aproximadament.

AQU Catalunya va presentar, conjuntament amb ENQA, l'estat del WP4 (Quality Assurance) on es va destacar la importància dels ESG en tot aquest procés i es van plantejar les línies futures de treball.