Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

8.10.2015

Jornada d'AQU Catalunya: "Com millorar la formació dels docents?"

El dilluns 26 d'octubre de 2015 tindrà lloc la jornada "Com millorar la formació dels docents? L'opinió dels ocupadors sobre els graduats universitaris", a l'Auditori del Campus de la Comunicació – Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra.

L'objectiu de la sessió és presentar els resultats de l'enquesta i els grups de treball sobre la percepció dels centres de primària i secundària, públics i privats, sobre les competències i la formació universitària dels recent titulats.

L'enquesta s'emmarca en el projecte Ocupadors d'AQU Catalunya (amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa") i tracta qüestions com el procés i els factors rellevants per a la contractació de nous docents; les seves competències (importància, satisfacció i marge de millora); els processos de formació i acollida al centre; i la col·laboració universitat-centre educatiu.

La finalitat del projecte Ocupadors és que les universitats puguin desenvolupar polítiques de millora en el sistema universitari pel que fa a l'oferta acadèmica i a la millora dels programes formatius, i enfortir, així, les sinèrgies entre la universitat i el mercat de treball.

La jornada començarà a les 9:00 hores i està dirigida, principalment, a responsables i acadèmics de les Facultats d'Educació de les universitats catalanes, directors, responsables i acadèmics dels centres de primària i secundària, i totes aquelles persones interessades en la temàtica tractada.

La inscripció està oberta fins al 22 d'octubre a través del següent enllaç.