Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

15.12.2011

Lliurament de certificats de la 3a convocatòria del programa AUDIT

Lliurament de certificats de la 3a convocatòria del programa AUDIT

ANECA, ACSUG i AQU Catalunya han fet entrega dels certificats AUDIT als 109 centres de 24 universitats que han obtingut una avaluació positiva del disseny del seu sistema de garantia interna de qualitat en la tercera convocatòria del programa.

Amb aquest acte de lliurament de certificats es vol donar difusió als resultats positius de l'avaluació dels dissenys dels SGIQ presentats a la convocatòria 2010 i, al mateix temps, reconèixer el compromís de les universitats i institucions d'educació superior amb la promoció i assegurament de la qualitat dels seus programes formatius.

L'acte, organitzat per AQU i la Universitat Politècnica de Catalunya el 15 de desembre a, ha comptat amb l'assistència d'una cinquantena de persones, entre rectors, vicerectors i responsables de qualitat de les universitats que han participat en la 3a convocatòria del programa AUDIT.

Els directors de les tres agències impulsores del programa, Zulima Fernández (ANECA) José Eduardo López (ACSUG) i Josep Anton Ferré (AQU) han fet balanç de les tres convocatòries del programa AUDIT i han plantejat els reptes que ara es presenten.

El rector de la UPC, Antoni Giró, el director general d'universitats, Lluís Jofre i el president d'AQU Catalunya, Joaquim Prats, han tancat la jornada.

Els centres catalans que han obtingut certificat són els següents:

UNIVERSITAT DE BARCELONA: Escola Universitària d'Infermeria Sant Joan de Déu.

UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA: Escola Universitària Salesiana de Sarrià.

UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona. Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, Escola Superior d'Agricultura de Barcelona, Escola Universitària Caixa Terrassa, Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona, Escola Universitària Politècnica de Mataró, Fundació Politècnica de Catalunya.

UNIVERSITAT POMPEU FABRA: Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Facultat de Ciències Polítiques i Socials, Facultat de Comunicació, Facultat de Dret, Facultat d'Humanitats, Facultat de Traducció i Interpretació, Escola Superior Politècnica.

UNIVERSITAT DE GIRONA: Facultat d'Educació i Psicologia, Escola Politècnica Superior, Facultat de Lletres, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Facultat de Medicina, Facultat de Dret.

UNIVERSITAT DE LLEIDA. Facultat de Lletres, Facultat de Dret i Economia, Facultat de Ciències de l'Educació, Facultat de Medicina, Escola Tècnia Superior d'Enginyeria Agrària.

UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI: Centre de Formació Permanent de la Fundació URV.

UNIVERSITAT RAMON LLULL: La Salle, Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Escola Superior de Disseny, ESDI.

UNIVERSITAT INTERNACIONAL DE CATALUNYA: Facultat d'Humanitats.

UNIVERSITAT ABAT OLIBA CEU: Facultat de Ciències Socials.