Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

28.11.2019

La Comissió Assessora debat sobre el gènere en els trams de recerca, i l’estructura de l’acreditació institucional

191114_FotoComissioAssessora

Imatge presa durant la reunió de la Comissió Assessora

AQU Catalunya va presentar a la Comissió Assessora els resultats de l’estudi realitzat per analitzar si en els processos d’avaluació dels trams de recerca s’observaven diferències en quant a gènere. Si bé l’avaluació no presenta diferències, la Comissió Assessora va demanar que s’ampliés l’estudi a altres processos d’avaluació així com, si era possible, a al PDI que pot participar potencialment en aquests processos.

La Comissió Assessora també va ser consultada sobre l’estructura de proposta metodològica per a l’acreditació institucional, sobre la qual va plantejar diferents suggeriments pel que fa a enfocament i contingut.

A més durant la reunió, el president de l’AQU Catalunya va informar sobre el projecte Ocupadors, i la Comissió va valorar molt positivament les jornades sectorials, per tal com permeten diagnosticar els principals problemes del sector de la formació al qual van adreçades.

La Comissió Assessora va nomenar com a nova secretària Anna Prades, cap de l’Àrea d’Internacionalització i Generació del Coneixement.