Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

28.2.2017

Between Collaboration and Competition: The Promises and Challenges for Quality Assurance in Higher Education, conferència INQAAHE 2017

Reunió del Board INQAAHE Reunió del board d'INQAAHE

Del 27 de febrer al 2 de març té lloc a Bahrain a la 14a conferència biennal de la International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAHE). Aquest any l'agència amfitriona és l'Education & Training Quality Authority (BQA) i sota el títol títol "Between Collaboration and Competition: The Promises and Challenges for Quality Assurance in Higher Education” reuneix els membres de la xarxa d'agències internacionals.

La conferència esdevé una plataforma ideal per compartir coneixements, intercanviar experiències i enfortir la cooperació entre les diverses agències de qualitat, els educadors i els ocupadors, sobre els temes predominants en l'educació superior a nivell regional i mundial.

Els grups de treball s'han organitzat entorn quatre subtemes:

  • La garantia de la qualitat per aconseguir avantatges competitius en els mercats per a estudiants nacionals i internacionals
  • La garantia de la qualitat eliminant obstacles per a estudiants i institucions 
  • Estem a prop d'un marc comú de control de la qualitat i la qualificació global?
  • El programa de la garantia de la qualitat per als propers 25 anys

AQU Catalunya és membre d'INQAAHE des de l'any 1998 i n'exerceix el secretariat des de l'octubre del 2013, i el seu encàrrec ha estat renovat fins al 30 de juny de 2018.

Podeu seguir la conferència a través del compte de twitter @aqucatalunya @inqaahe