Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

23.10.2014

Reunió del grup de treball del projecte CeQuInt

CeQuInt project La reunió del grup de treball del projecte CeQuInt ha tingut lloc a la seu d'AQU Catalunya el 22 d'octubre.

AQU Catalunya ha acollit la 4a reunió de l'steering group del projecte CeQuInt, impulsat per l'European Consortium for Accreditation in higher education (ECA). Durant la sessió s'han analitzat els resultats de la metaavaluació de les avaluacions pilot i s'han definit accions per perfilar la metodologia d'avaluació de la internacionalització. També s'han planificat les pròximes fases del projecte: el workshop i el portal de bones pràctiques i la conferencia de difusió de resultats que tindrà lloc a París.

El projecte CeQuInt té per objectiu desenvolupar una metodologia per avaluar el nivell d'internacionalització de programes i institucions d'educació superior, que podria ser utilitzada per crear un Certificat Europeu per a la Internacionalització.

En el projecte hi participen 14 socis d'11 països europeus, entre organitzacions internacionals i agències de qualitat, una de les quals AQU Catalunya. El projecte compta amb finançament del Lifelong Learning Programme de la Unió Europea.