Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

10.11.2020

Oberta la inscripció per a la sessió de Presentació dels resultats de l’enquesta d'Inserció Laboral 2020

El primer trimestre de 2020 AQU Catalunya va enquestar gairebé 30.000 persones que es van graduar tres anys abans en titulacions de grau, màster i doctorat de les universitats catalanes, per conèixer la seva situació laboral, la qualitat de l'ocupació i la seva satisfacció en relació amb la formació cursada.

El dia 25 de novembre de 2020, de 16 a 17:30 hores, AQU Catalunya presentarà públicament els resultats d'aquest estudi, contrastats amb dades posteriors facilitades per l'IDESCAT, per incorporar l'impacte de la pandèmia COVID-19 en la situació laboral del col·lectiu enquestat.

Martí Casadesús, director d'AQU Catalunya, farà la presentació dels els resultats que es recullen als tres informes (Graus, Màsters i Doctorats). A continuació tindrà lloc una taula rodona moderada per Josep Joan Moreso, president d'AQU Catalunya, i formada per tres persones rellevants de la societat catalana que reflexionaran al voltant de la formació i la inserció laboral del col·lectiu universitari davant un context incert.

Aquesta sessió es podrà seguir en directe per Youtube a través d'un enllaç que es facilitarà per correu electrònic a les persones que s'inscriguin a la jornada a:

Les persones que participin a la jornada podran fer preguntes al llarg de la sessió, mitjançant les xarxes socials.