Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

15.10.2018

Presentació de resultats preliminars del projecte TeSLA a Bulgària

181015_TeSLA_RRoca

A la imatge, Roger Roca durant la seva presentació

Del 20 al 23 de setembre de 2018 va tenir lloc a Borovets (Bulgària) la 7a Conferència Nacional sobre Aprenentatge en línia en l’Educació Superior organitzada pel National Center for Distance Education de Bulgària en col·laboració amb dues universitats participants en el projecte TeSLA: la Universitat de Sofia i la Universitat Tècnica de Sofia.

La conferència va comptar amb altres membres del projecte com a ponents convidats: 2 organismes d'assegurament de la qualitat (AQU Catalunya i ENQA) i 4 universitats (Universitat Oberta de Catalunya, Open University, Anadolu University i University of Jyväskylä).

Des del punt de vista d’assegurament de la qualitat, AQU Catalunya conjuntament amb ENQA van presentar la ponència “Enhancement of quality assurance of e-assessment”. En aquesta presentació es van introduir els Standards and Guidelines for Quality Assurance in the EHEA (ESG) en el context de l’aprenentatge i de l’avaluació en línia, i els reptes associats a aquesta modalitat d’aprenentatge. A continuació es van presentar els processos d’avaluació duts a terme en els diferents pilots realitzats, així com els resultats preliminars en aquesta fase final del projecte.

A més, la jornada va incloure la presentació de les característiques principals del projecte i les quatre universitats van presentar els seus models pedagògics i l’experiència en l’ús del sistema TeSLA.