Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

8.5.2019

El Consell de Govern d’AQU Catalunya designa sis nous membres de la Comissió d’Avaluació de la Recerca

El Consell de Govern d’AQU Catalunya ha designat:

 

  • La Dra. Carme Carretero Romay, catedràtica de la Universitat de Girona, com a nou membre de la Comissió d’Avaluació de la Recerca, en substitució del Dr. Josep Esquerda Colell.
  • El Dr. Jordi Ginebra Serrabou, catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili, com a nou membre de la Comissió d’Avaluació de la Recerca i de la Comissió Específica d’Humanitats, en substitució de la Dra. Maria Rosa Lloret Romañach.
  • El Dr. Mariano Carbonell Buades, catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona, com a nou membre de la Comissió d’Avaluació de la Recerca i de la Comissió Específica d’Humanitats, en substitució de la Dra. Anna Maria Guasch Ferrer.
  • La Dra. Ana Maria Sastre Requena, catedràtica de la Universitat Politècnica de Catalunya, com a nou membre de la Comissió d’Avaluació de la Recerca, en substitució del Dr. Ramon Alcubilla González.
  • La Dra. Francesca Vidal Domínguez, catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona, com a nou membre de la Comissió d’Avaluació de la Recerca, en substitució de la Dra. Montserrat Llagostera Casas.
  • La Dra. Marta Cascante Serratosa, catedràtica de la Universitat de Barcelona com a nou membre de la Comissió d’Avaluació de la Recerca, en substitució de la Dra. Maria José Vega Ramos.

 

Els nomenaments, que són per un període de quatre anys, tenen efectes a partir del dia 2 de maig de 2019.