Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

22.6.2016

Realització de la IMPALA International Conference a Barcelona

160622_impala

AQU Catalunya ha organitzat la darrera conferència internacional del projecte IMPALA celebrada al Palau Robert de Barcelona els dies 16 i 17 de juny. La conferència és una activitat que s'inclou dins el projecte esmentat, pertanyent al programa "Lifelong Learning" finançat per la Unió Europea, titulat "Impact Analysis of External Quality Assurance Processes in Higher Education Institutions: Pluralistic Methodology and Application of a Formative Transdisciplinary Impact Evaluation (IMPALA)", el qual té com a objectiu millorar el coneixement de tots els stakeholders en relació amb els resultats, els efectes i els impactes (tant a mig com a llarg termini) dels procediments EQA.

En concret, el projecte proposa una metodologia longitudinal per avaluar aquest impacte mitjançant tres enquestes: una abans de l'avaluació externa, una segona durant l'avaluació i una tercera sis mesos després de la visita.

Durant les jornades s'han presentat els resultats per part dels quatre països participants: Alemanya, Catalunya, Finlàndia i Romania. També hi han participat reconeguts experts internacionals, com ara Lee Harvey, John Brennan o Maarja Beerkens.

Les presentacions que s'han dut a terme durant les jornades es publicaran properament al següent portal