Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

4.10.2016

Projecte EQTEL: visita a la Università degli Studi Guglielmo Marconi

Foto: EQTEL Foto: EQTEL

Una delegació de 25 membres que representa set institucions d'educació superior a Jordània, visita la Università degli Studi Guglielmo Marconi, Roma, Itàlia, del 2 al 5 d'aquest mes d'octubre. Els participants hi discuteixen amb els seus homòlegs europeus els progressos realitzats en el lliurament de cursos en línia a universitats jordanes, juntament amb els desafiaments i oportunitats per millorar les mesures de garantia de qualitat associades al seu disseny i l'oferta dels programes, tenint en compte el gran nombre d'estudiants als quals estan destinats.

Aquesta visita s'emmarca en el projecte Enhancing Quality of Technology-Enhanced Learning at Jordanian Universities – EQTeL, de la convocatòria TEMPUS 2013 de la UE, dirigida a reformar i fomentar la modernització de l'educació superior en països associats amb la Unió Europea.

El projecte té com a objectiu desenvolupar indicadors clau de rendiment dels models de Technology Enhanced Learning (TeL, models d'aprenentatge que utilitzen les noves tecnologies com a oportunitat de millora) a Jordània, perquè siguin aplicables a nivell internacional i, d'acord amb el Procés de Bolonya, a la Unió Europea.

AQU Catalunya i ENQA participen en el projecte com a socis i tenen la responsabilitat de dissenyar i implantar processos de formació de personal a les universitats jordanes, justament per al desenvolupament de sistemes d'assegurament de la qualitat. En el projecte també hi participa la Universitat Oberta de Catalunya.