Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

26.3.2019

15a Conferència biennal d’INQAAHE

190326_INQAAHE President

Susanna Karakhanyan, presidenta d’INQAAHE, durant la inauguració de la Conferència

Entre els dies 25 i el 28 de març té lloc a Colombo, Sri Lanka, la 15a Conferència biennal de la xarxa INQAAHE, que porta per títol Assegurament de la qualitat, qualificacions i reconeixement: el foment de la confiança en un món globalitzat.

Esther Huertas, gestora de projectes d’AQU Catalunya, hi presenta dos articles.

El primer, “Framework for quality assurance of e-assessment” exposa el marc per a l’assegurament de la qualitat de l’avaluació en línia, així com els resultats obtinguts de la seva aplicació en les universitats que van participar com a pilot en el projecte TeSLA. El marc inclou vuit estàndards alineats amb els ESG i pretén contribuir a millorar la integritat acadèmica i la confiança de l’educació en línia.

El segon, “Quality assurance of e-learning in line with the ESG – what key considerations for student-centered learning?”, exposa els resultats de l’informe elaborat pel grup de treball d’ENQA sobre com donar suport a les institucions i a les agències perquè dos dels estàndards clau dels ESG, l’estàndard 1.3 “Aprenentatge, ensenyament i avaluació centrats en l’alumnat” i 1.6 “Recursos d’aprenentatge i de suport a l’alumant”, es puguin tenir en compte també en l’e-learning, sense comprometre’n l’esperit.

Durant la Conferència se celebren també la reunió del Consell de Direcció i l’Assemblea General de la Xarxa, totes dues coordinades per AQU Catalunya com a Secretariat d’INQAAHE.