Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

7.10.2009

AQU Catalunya ha participat en la II Jornada Nacional Sobre Estudios Universitarios

AQU Catalunya ha participat aquest mes de setembre en la II Jornada Nacional Sobre Estudios Universitarios. Es tracta d'unes jornades que volen continuar la formació, per implantar i fer seguiment de les noves titulacions de grau, que va encetar la seva primera edició. Trobades com aquesta, volen que els professionals de l'àmbit universitari intercanviïn les seves experiències sobre els plans pilot a l'entorn de Bolonya i ajudar a aconseguir la convergència europea de les titulacions.

En aquestes jornades, AQU Catalunya ha presentat el programa experimental de seguiment de les titulacions oficials. Aquest model de seguiment, que s'està aplicant a 11 universitats catalanes entre públiques i privades, s'ha posat a prova en 21 titulacions durant el curs acadèmic 2008-2009.

Amb aquest programa experimental, AQU Catalunya ha adaptat el marc general elaborat per REACU al context del sistema universitari de Catalunya. L'agència catalana ha sigut la primera de l'Estat en implantar un programa experimental per al seguiment de les titulacions oficials.

En aquesta trobada, celebrada a la Universitat Jaume I, hi van participar altres agències de qualitat de la xarxa REACU, entre d'altres, ANECA, AGAE i ACAP.