Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

27.4.2015

Jornada d'AQU Catalunya: "L'opinió dels ocupadors sobre els universitaris: resultats i reptes"

El dimecres 13 de maig de 2015 tindrà lloc la jornada "L'opinió dels ocupadors sobre els universitaris: resultats i reptes", on s'informarà de la percepció dels ocupadors sobre les competències i la formació universitària dels recent titulats universitaris, fruit de l'enquesta que AQU Catalunya ha realitzat en el marc de l'estudi sobre Ocupadors, finançat per l'Obra Social "la Caixa".

L'objectiu de la jornada és que les universitats, a partir dels resultats de l'estudi, disposin d'informació i dades per desenvolupar polítiques de millora en el sistema universitari pel que fa a l'oferta acadèmica i a la millora dels programes formatius, i aproximar així la formació universitària i el mercat laboral.

Durant la jornada també es presentaran els resultats de la primera enquesta d'AQU Catalunya sobre la inserció laboral dels titulats de màster.

La jornada, que es durà a terme a la Sala Àgora del CosmoCaixa a partir de les 9.00 hores, va dirigida, principalment, a responsables del món universitari i social, a les empreses participants en l'enquesta, a acadèmics i estudiants, i a totes aquelles persones interessades en la temàtica tractada.

La inscripció està oberta fins al 8 de maig a través d'aquest enllaç.