Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

5.4.2012

Una delegació de Bòsnia i Hercegovina visita AQU Catalunya

Un grup de rectors i vicerectors de les universitats públiques de Bòsnia i Hercegovina s'han reunit a l'Agència per tal d'analitzar els primers resultats de les avaluacions internacionals de 33 titulacions d'universitats bosnianes.

Aquest procés d'avaluació, que té caràcter pilot, s'inscriu en un projecte TEMPUS que té per objectiu l'establiment d'un sistema d'acreditació d'ensenyaments a Bòsnia i Hercegovina d'acord amb els estàndards europeus d'assegurament de la qualitat. Aquest procés, que facilita el benchmarking internacional, suposa la base per a possibles acords de mobilitat acadèmica.

AQU Catalunya, com a membre del consorci que gestiona el projecte TEMPUS, s'ha fet càrrec de l'avaluació de 6 ensenyaments, en la qual hi ha participat professorat d'universitats catalanes (UB, UPC, URV i UdL).

Durant la visita, l'Agència i la universitat pública d'East Sarajevo han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de facilitar projectes conjunts en el camp de l'assegurament de la qualitat.

Una delegació de Bòsnia i Hercegovina visita AQU Catalunya

La reunió va tenir lloc el 2 d'abril.