Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

28.11.2013

AQU Catalunya, al 8è Fòrum europeu d'assegurament de la qualitat (EQAF)

EQAF

AQU Catalunya ha participat al vuitè Fòrum europeu d'assegurament de la qualitat (EQAF), titulat Working together to take quality forward, que ha tingut lloc del 21 al 23 de novembre de 2013 a la Universitat de Goteborg, Suècia.

El desenvolupament dels sistemes d'assegurament i millora de la qualitat no hauria de conduir a la mecanització i burocratització dels processos d'avaluació. Tot al contrari, la complexitat del sector de la formació universitària demana noves distribucions de responsabilitats (entre agències i universitats) i un acostament més precís dels processos d'avaluació a les diferents realitats. A l'EQAF es va posar de manifest que cal explorar com es pot millorar la implicació de les persones de manera que augmentin l'eficàcia i eficiència dels mecanismes de garantia de la qualitat, atenent, a la vegada l'interès de la societat, en el sentit més ampli del terme.

 PDF Yes, there is impact. But is it positive, negative or "none of theabove"?, UAB-AQU 

L'EQAF, esdeveniment anual coorganitzat per l'EUA, l'ENQA, l'EURASHE i l'ESU, és la conferència europea sobre l'assegurament de la qualitat de l'educació superior que reuneix als agents clau d'aquest àmbit (institucions d'educació superior, agències de qualitat i estudiants). Es tracta d'una plataforma única de trobada i intercanvi d'experiències des d'on seguir i anticipar els desenvolupaments europeus en matèria d'assegurament de la qualitat en l'educació superior.