Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

24.8.2009

El 90% dels lectors d'elButlletí el consideren útil per als seus interessos professionals

La informació sobre qualitat universitària que l'Agència publica cada dos mesos gaudeix d'una àmplia acceptació entre els seus lectors. Així ho confirmen els resultats de la primera enquesta sobre els continguts, l'accessibilitat, la imatge i la periodicitat d'elButlletí d'AQU Catalunya.

Un 90% de les persones que han respost el qüestionari han valorat positivament el contingut d'elButlletí i creuen que és interessant i aprofitable per a la seva activitat laboral. A més, un 91% afirma que la informació publicada serveix per donar a conèixer i aprofundir en les activitats que realitza AQU Catalunya.

Segons els resultats de l'enquesta, un 73% de les respostes apunten que la informació que s'exposa és senzilla i que s'organitza de forma adequada a través de les seves seccions, d'opinió i d'informació. Els lectors també agraeixen la concisió de la informació publicada i opinen majoritàriament, un 93%, que la seva extensió és adequada per complir els seus objectius.

Aquestes consideracions positives també s'han donat respecte de la seva imatge corporativa. Així, un 87% dels enquestats la valoren atractiva o molt atractiva i un 68% creuen que la seva principal característica és la claredat.

Finalment, sobre la periodicitat, un 82% dels lectors d'elButlletí valoren positivament que es publiqui cada dos mesos.