Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

23.11.2009

AQU Catalunya participa al 4rt Fòrum Europeu per a l'Assegurament de la Qualitat

L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari Català ha participat amb dues ponències en el 4rt Fòrum Europeu per a l'Assegurament de la Qualitat, que s'ha celebrat a la Copenhagen School of Business entre els dies 19 i 21 de novembre. Les contribucions d'AQU en aquest congrés, organitzat per l'E4 (ENQA, ESU, EUA i EURASHE), han sorgit del treball a l'agència i de la seva col·laboració amb altres agències homòlogues de l'àmbit autonòmic.

La primera ha tractat sobre com AQU Catalunya i les universitats catalanes formen els estudiants en assegurament de la qualitat. Aquesta contribució ha obtingut una bona acollida per l'aportació que suposa a l'hora d'implicar els estudiants en el camp de la qualitat dels ensenyaments superiors, un tema prioritari en l'agenda d'agències i d'universitats a nivell europeu.

PDF Student involvement in Catalonia

La segona, desenvolupada per AQU conjuntament amb les agències de Castella i Lleó, ACSUCYL, i de Galícia, ACSUG, ha explicat com l'aplicació de les normes ISO ha servit a aquestes agències (totes tres amb la certificació ISO 9001; AQU des de l'any 2000) com a base per assolir els European Standards and Guidelines.

PDF Experiences in using ISO 9001 to meet the ESG in three Spanish agencies