Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

29.4.2011

AQU Catalunya manté la certificació ISO 9001:2008

L'Agència ha superat satisfactòriament l'auditoria externa corresponent al segon seguiment de la certificació ISO 9001:2008, duta a terme per Applus els dies 14 i 15 d'abril. El procés d'avaluació de la qualitat universitària, que inclou l'avaluació institucional i l'avaluació del professorat universitari, constitueix l'abast de la certificació.

En l'informe de l'auditoria externa cal remarcar l'absència de no conformitats ni majors ni menors i la valoració molt positiva de la tasca feta durant l'últim any. Entre els punts forts que l'auditoria ha detectat destaquen el Programa Experimental de Seguiment de Titulacions Oficials de Grau i Màster i el procés d'avaluació de l'activitat investigadora del PDI de les universitats catalanes.

La norma ISO 9001:2008, internacionalment reconeguda, conté directrius que permeten a qualsevol usuari dissenyar i implantar un sistema de gestió de la qualitat a mida orientat a l'assegurament de la qualitat del producte o servei i a augmentar la satisfacció d'usuaris o clients.