Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

13.6.2012

AQU Catalunya participa en el seminari anual sobre garantia interna de la qualitat de l'ENQA

Els dies 7 i 8 de juny ha tingut lloc a Valladolid el seminari que anualment organitza l'associació europea d'agències de qualitat, ENQA. El seminari, acollit per ACSUCYL, l'agència de Castella i Lleó, ha portat per títol Avaluant l'impacte: ús de les avaluacions externes per a l'aprenentatge intern, i ha comptat amb la participació de 45 persones de 21 països.

La trobada s'ha dividit en tres sessions, Principis generals de la garantia de la qualitat interna, Impacte intern de les avaluacions externes i Anàlisi de l'impacte de les avaluacions per a l'aprenentatge intern. Durant dos dies, els experts han debatut i intercanviat informació sobre l'avaluació de l'impacte que les activitats de les agències de qualitat tenen en les institucions universitàries, i també l'impacte que les avaluacions a què se sotmeten les pròpies agències tenen en la millora del seu funcionament intern.

El director tècnic de l'Àrea d'Avaluació de la Qualitat d'AQU Catalunya i membre del Consell de l'ENQA, Josep Grifoll, hi ha presentat la ponència The Impact of QA - an Introduction to the ENQA Working Group.

Enllaç extern Més informació