Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

28.10.2014

S'obre la convocatòria d'ajuts per a estudis d'inserció laboral

AQU Catalunya, en col·laboració amb les universitats catalanes, finança una convocatòria d'ajuts per valor de 35.000€ amb l'objectiu de perfeccionar el coneixement i el diagnòstic de la inserció laboral dels graduats universitaris, a més de definir actuacions concretes que contribueixin a la millora dels estudis universitaris.

Per assolir els objectius anunciats, l'ajut es repartirà entre tres temàtiques d'estudi: l'equitat en l'accés i sortida de la formació universitària, l'efecte de la crisi en les titulacions universitàries i l'elaboració d'una comparativa internacional de les dades d'inserció laboral obtingudes en la mostra de l'any 2014.

Els beneficiaris de la convocatòria poder ser investigadors o equips de recerca de les universitats catalanes, els quals hauran de lliurar el seu estudi a AQU Catalunya no més tard del 30 de setembre de 2015. Els grups seleccionats hauran de presentar els resultats en un taller que organitzarà AQU Catalunya per als responsables acadèmics i tècnics de programació i orientació de les universitats catalanes.

En aquest enllaç es pot consultar la resolució on s'especifiquen les bases de la convocatòria i es pot descarregar l'imprès de sol·licitud