Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

20.3.2013

Convocatòria internacional del Programa Serra Húnter per contractar personal acadèmic a les universitats catalanes

La Secretaria d'Universitats i Recerca i les universitats públiques catalanes han obert el 4 de març la convocatòria de places del Programa Serra Húnter, que preveu incorporar fins al 2020 a aquestes universitats més de 500 nous professors seleccionats amb criteris d'excel·lència internacional. En aquesta primera edició de la convocatòria s'ofereixen 75 contractacions.

Els aspirants que s'incorporin seran preferentment de nivell de professorat agregat tot i que excepcionalment, de forma justificada, es podran oferir contractes de professor catedràtic, lector i visitant. Els requisits previs per optar a ser professor Serra Húnter són els següents:

  • Estar en possessió del títol de doctor o doctora. 
  • Disposar d'un informe o acreditació favorable, emès per AQU Catalunya, per poder ser contractat com a professor del tipus convocat.

Les persones candidates que no disposin de l'acreditació corresponent poden sol·licitar-la a l'Oficina Virtual de Tràmits a través dels enllaços següents (tenint en compte les dates d'obertura de les convocatòries): 

  • Lector. Pròxima convocatòria, del 12 al 30 de setembre de 2013, ambdós inclosos. Accés OVT 
  • Agregat. Pròxima convocatòria, del 8 al 26 d'abril de 2013, ambdós inclosos. Accés OVT
  • Catedràtic. Pròxima convocatòria, del 8 al 26 d'abril de 2013, ambdós inclosos. Accés OVT

El Programa Serra Húnter està finançat pel Govern de la Generalitat i el conjunt de les set universitats públiques catalanes.