Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

25.7.2017

AQU Catalunya ja disposa d'Eduroam

AQU Catalunya ha implantat el servei Eduroam amb la finalitat de millorar la connectivitat i les activitats que es duen a terme a l'Agència.

Eduroam (contracció d'education roaming) és una iniciativa internacional que facilita la mobilitat als membres de la comunitat educativa i als investigadors, ja que proporciona connectivitat wifi des de qualsevol institució adherida. Qualsevol usuari d'una institució integrada al projecte eduroam pot accedir a Internet a través de les xarxes sense fil de la resta d'institucions amb les mateixes credencials d'accés de la seva institució d'origen.

Així doncs, a partir d'ara els experts col·laboradors de les universitats i centres adherits a l'Eduroam, quan visitin la seu d'AQU Catalunya, podran disposar d'accés a Internet a través d'aquesta xarxa.

AQU Catalunya participa en el projecte Eduroam proporcionant accés als seus propis usuaris i als usuaris d'altres institucions participants, mitjançant la coordinació del CSUC (Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya) i la connectivitat a l'Anella Científica.

Més informació