Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

29.3.2017

Article del president i el director al suplement Aula de la Vanguardia

160601_euc_ca

El president i el director d'AQU Catalunya han redactat de manera conjunta l'article d'opinió "La calidad de las titulaciones y la inserción, a tu alcance", publicat el dia 25 de març al suplement d'educació Aula, de la Vanguardia, amb motiu del Saló de Ensenyament 2017.

Josep Joan Moreso i Martí Casadesús conclouen que cursar estudis universitaris és "una inversió de futur", segons posen de relleu els resultats de l'enquesta d'Inserció Laboral coordinada per AQU Catalunya.

També recorden que el portal Estudis Universitaris de Catalunya (EUC) és una bona eina per guiar els estudiants preuniversitaris a l'hora d'escollir titulació. A l'EUC s'hi pot trobar informació sobre la qualitat dels graus i màsters universitàries. Les fitxes de cada titulació ofereixen, entre d'altres, els resultats del procés d'avaluació dut a terme per AQU Catalunya i l'enllaç als informes d'avaluació emesos per l'Agència, així com indicadors rellevants relatius a l'accés i matrícula, rendiment i abandonament, i inserció laboral dels titulats.