Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

30.6.2017

Presentació dels resultats de la 6a enquesta d'inserció laboral a les universitats catalanes

Inserció laboral 2017

El proper 12 de juliol AQU Catalunya presenta els resultats de la 6a edició de l'enquesta d'inserció laboral dels titulats de grau, màster i doctorat de les universitats catalanes. La seu de la jornada serà la Universitat Politècnica de Catalunya (Auditori de l'Edifici Vèrtex al Campus Nord de la, Barcelona).

L'Agència coordina l'estudi triennal des de fa disset anys, un projecte de les universitats públiques catalanes, impulsat pels seus consells socials, i de les universitats privades que neix fruit de l'interès en obtenir dades i referents sobre la qualitat de la inserció dels seus graduats i graduades.

Les promocions objecte d'estudi han estat: els estudiants de grau que van finalitzar els estudis l'any 2013 (excepte els de Medicina, que són de l'any 2010), els estudiants de màster que van finalitzar els estudis el 2012 i el 2013, i els doctors que van defensar la tesi doctoral el 2012 i el 2013.

La població de referència a enquestar ha estat de més de 55.000 persones i la mostra que ha assolit més de 27.000 persones.

Us hi podeu inscriure a través d'aquest enllaç.