Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

7.12.2011

Sisè Fòrum europeu d'assegurament de la qualitat (EQAF)

AQU Catalunya ha participat en el sisè Fòrum europeu d'assegurament de la qualitat (EQAF) que va tenir lloc del 17 al 19 de novembre a Anvers, Bèlgica.

Durant el fòrum es van combinar debats i presentacions sobre l'evolució de l'assegurament de la qualitat. Hi van assistir rectores i vicerectors responsables de l'assegurament de la qualitat dels títols oficials, estudiants, personal de les agències d'assegurament de la qualitat i investigadors que treballem en els àmbits de l'educació superior i de l'assegurament de la qualitat.

L'EQAF, esdeveniment anual coorganitzat per l'EUA, l'ENQA, l'EURASHE i l'ESU, és la conferència europea sobre l'assegurament de la qualitat de l'educació superior que reuneix als agents clau d'aquest àmbit (institucions d'educació superior, agències de qualitat i estudiants). Es tracta d'una plataforma única de trobada i intercanvi d'experiències des d'on seguir i anticipar els desenvolupaments europeus en matèria d'assegurament de la qualitat en l'educació superior.