Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

23.3.2016

Acte de lliurament dels certificats AUDIT als ensenyaments artístics superiors

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, i el president de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, Josep Joan Moreso, faran entrega dels certificats AUDIT als centres que imparteixen ensenyaments artístics superiors en un acte que tindrà lloc a la Sala d'Actes de Cotxeres del Palau Robert el proper dimecres 30 de març, a les 12.00 h.

Els centres d'ensenyaments artístics superiors han dissenyat durant els darrers tres anys els sistemes de garantia interna de la qualitat dels programes formatius que imparteixen, en el marc del programa AUDIT-EAS que impulsa AQU Catalunya i que ha comptat amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament. Tots els centres – un total d'onze – han superat favorablement l'avaluació externa realitzada per AQU Catalunya, amb la finalitat d'assegurar la qualitat dels ensenyaments artístics superiors. Així, doncs, l'acte pretén reconèixer la tasca feta per aquests centres mitjançant el lliurament dels certificats que acrediten la superació de l'avaluació.

El nombre de titulacions oficials – tant títols superiors com màsters – impartides pels centres d'ensenyaments artístics superiors ascendeix a un total de 22, en les especialitats de conservació i restauració de béns culturals, disseny, art dramàtic, dansa i música. Tots aquests títols equivalen als graus i màsters oficials de la resta del sistema universitari català.

Podeu consultar el programa que se seguirà durant l'acte en el següent enllaç.