Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

27.4.2012

AQU Catalunya participa en el 2n Fòrum d'ENQA

AQU Catalunya ha participat en el segon Fòrum de l'associació europea d'agències ENQA a París, els dies 23 i 24 d'abril, on hi ha assistit prop d'un centenar de persones de 31 països. El nucli de debat d'aquest fòrum ha girat al voltant de l'impacte dels processos d'assegurament de la qualitat i de la independència de les agències.

Pel que fa a l'impacte, el cap de l'Àrea d'Avaluació de la Qualitat d'AQU, i membre del Board de l'ENQA, Josep Grifoll, ha presentat una proposta oberta que inclou l'exploració de la relació entre un ventall ampli de funcions desenvolupades per les agències i les possibles àrees d'impacte.

PDF PDF Measuring impact, enhancing EQA, Josep Grifoll

Des del punt de visita de la independència, l'opinió general dels participants ha confluït en la necessitat de trobar bones definicions i desenvolupaments pràctics del concepte d‘independència. Això és clau per tal de garantir i millorar la qualitat dels outputs que generen les agències.

El Fòrum ha tingut lloc just abans de la reunió de Ministres d'Educació dels països membres de l'EEES a Bucarest (26 i 27 d'abril). 

Més informació