Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

28.11.2016

Entrevista al director d'AQU Catalunya a Llibres, píxels i valors de Ràdio 4

Martí Casadesús, director d'AQU Catalunya, ha estat entrevistat al programa Llibres, píxels i valors de Ràdio 4, per parlar de com està i com es mesura la qualitat del sistema universitari català i de quins són els ítems que s'utilitzen per poder calibrar aquesta qualitat.

El director ha descrit de forma clara i precisa les diferents activitats de l'Agència, des de l'acreditació del professorat i l'avaluació institucional fins a la generació de coneixement. Com a fortalesa del sistema universitari català ha destacat que els estudis universitaris milloren la inserció laboral, redueixen el temps per trobar feina i garanteixen una millor retribució econòmica dels graduats respecte als no graduats.

També ha presentat el portal EUC, adreçat principalment als estudiants preuniversitaris, que serveix per orientar-los en la seva decisió d'escollir titulació. L'EUC és un cercador on es poden trobar tots els ensenyaments universitaris oficials, amb els darrers informes d'avaluació de qualitat publicats i altres indicadors per a cada titulació, com ara la matrícula, l'accés o la inserció laboral.

Podeu escoltar l'entrevista completa al director a través d'aquest enllaç.

Llibres, píxels i valors Ràdio 4