Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

16.5.2017

Reunió del projecte TeSLA a Sofia

688520 - TeSLA - H2020-ICT-2015/H2020-ICT-2015

Els passats dies 9, 10 i 11 de maig de 2017, va tenir lloc a Sofia (Bulgària) la tercera reunió presencial dels 18 socis que formen el consorci del projecte TeSLA. Les dues primeres jornades es van dur a terme a la Universitat de Sofia, mentre que la tercera va fer a la Universitat Tècnica de Sofia (totes dues participants en el projecte).

Les tres jornades van tenir diferents objectius, entre els quals hi havia la presentació de l'estat del projecte a un comitè d'assessors externs (External Advisory Board), així com la resolució de dubtes associats a aspectes tècnics, legals i de disseminació. AQU Catalunya va presentar l'estat actual del grup de treball que lidera (WP4) i els passos a seguir de cara als futurs pilots. A més, es van presentar les primeres conclusions de l'anàlisi de resultats del primer pilot, obtingudes en la primera reunió del comitè d'experts (Head Panel) que participa en el WP4.

Cal destacar que actualment les 7 universitats pilot es troben en diferents fases d'execució del segon pilot i que, a nivell global, el projecte està a punt de finalitzar la primera meitat d'implementació. Per aquest motiu, un dels objectius principals de la reunió va ser la preparació de la segona etapa del projecte i la definició de detalls per a les dues fases del tercer pilot, que ha de començar el setembre d'aquest any, durant el curs 2017-18.