Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

3.12.2018

Juana M. Díez, M. Rosa Buxarrais, Teresa Espinal i Teresa Sánchez són les noves membres de les comissions d’AQU Catalunya

La Comissió Permanent del Consell de Govern d’AQU Catalunya ha designat:

 

  • La Dra. Juana María Díez Antón, catedràtica de la Universitat Pompeu Fabra, com a nou membre de la Comissió d’Avaluació Institucional i de Programes, en substitució del Dr. Joan Ribera. La Dra. Díez presidirà la Comissió Específica de Ciències de la Salut.
  • La Dra. Maria Rosa Buxarrais Estrada, catedràtica de la Universitat de Barcelona, com a nou membre de la Comissió d’Avaluació de la Recerca en substitució del Dr. Gabriel Bugeda. La Dra. Buxarrais també presidirà la Comissió Específica per a l’Avaluació de l’Activitat Docent i de Gestió d’AQU Catalunya.
  • La Dra. Teresa Espinal Farré, catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona, com a nou membre de la Comissió d’Apel·lacions, en substitució del Dr. Joan Gómez Pallarés.
  • La Dra. Teresa Sánchez Chaparro, professora ajudant doctor de la Universidad Politécnica de Madrid com a nou membre de la Comissió Assessora, en substitució del Dr. Francesc Xavier Grau.

 

Totes elles s’han incorporat a les seves funcions l’1 de desembre de 2018, per un mandat de 4 anys renovable un cop.