Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

4.12.2017

AQU Catalunya, al 12è Fòrum europeu d'assegurament de la qualitat (EQAF) i a la reunió de consorci del projecte TeSLA

AQU Catalunya ha participat en el dotzè Fòrum europeu d'assegurament de la qualitat (EQAF), titulat " Responsible QA: committing to impact" que ha tingut lloc del 23 al 25 de novembre de 2017 a la Universitat de Letònia, a Riga.

AQU Catalunya hi ha presentat “External evaluation of e-assessment – a conceptual design of elements to be considered”, un treball que ha elaborat conjuntament amb ENQA i EQANIE sota el marc del projecte TeSLA. Aquest treball presenta l’estructura i els objectius principals del projecte, la metodologia d’assegurament de la qualitat dissenyada específicament per avaluar els diferents pilots que s’hi duen a terme i els elements essencials per a una avaluació adequada d’un sistema d’avaluació en línia.

L'EQAF, esdeveniment anual coorganitzat per l'EUA, l'ENQA, l'EURASHE i l'ESU, és la conferència europea sobre l'assegurament de la qualitat de l'educació superior que reuneix els agents clau d'aquest àmbit (institucions d'educació superior, agències de qualitat i estudiants). Es tracta d'una plataforma única de trobada i intercanvi d'experiències des d'on seguir i anticipar els desenvolupaments europeus en matèria d'assegurament de la qualitat en l'educació superior.

Els següents dies, 27 i 28 de novembre, AQU Catalunya com a líder del WP4 (Quality assurance in online higher education) del projecte TeSLA ha assistit a la reunió de consorci que el projecte planifica periòdicament. Aquesta vegada, la reunió ha tingut lloc a la Open Universiteit a Heerlen (Països Baixos) i ha servit per avançar en diferents aspectes en relació a la primera fase del tercer pilot que actualment s’està executant en les 7 universitats participants.

171204_NotiEQAF_bona