Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

19.3.2019

Si voleu prendre una decisió informada sobre el vostre futur, consulteu l’EUC Estudis i l’Informe de Satisfacció

AQU Catalunya compta amb diferents eines que us ajudaran a prendre una decisió informada sobre els estudis que podeu cursar.

El web d’Estudis Universitaris de Catalunya és un cercador on estudiants i famílies trobareu el catàleg de titulacions oficials actives a Catalunya per al curs acadèmic 2019-2020.

Així, doncs, el web EUC és una plataforma que us podrà ajudar en el procés de presa de decisió sobre la titulació universitària que voleu escollir. En primer lloc, perquè hi trobareu una descripció bàsica de les titulacions i us permetrà copsar en un sol cop d’ull l’estat de la titulació pel que fa a accés i matrícula, desenvolupament (professorat, rendiment, abandonament, etc.) i inserció laboral.

Així mateix, hi trobareu informació exhaustiva sobre els resultats de les avaluacions d’AQU Catalunya, acompanyada del respectiu segell de qualitat obtingut per la titulació i, si ho voleu, també podreu accedir als informes que fonamenten els resultats d’aquestes avaluacions.

A més, pel que fa als estudis de grau universitari, l’Informe de satisfacció dels graduats i les graduades de les universitats catalanes us permetrà veure els punts forts i els punts febles dels estudis de grau, per àmbit disciplinari.

Us animem a accedir al web EUC i a l’Informe de satisfacció dels graduats i les graduades de les universitats catalanes, per consultar tota la informació sobre aquelles titulacions en què tingueu interès.