Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

21.2.2013

S'obre la primera convocatòria de 2013 d'emissió d'informes de professorat lector

El proper 25 de febrer s'obre el primer termini de 2013 per presentar les sol·licituds per a l'emissió d'informes de professorat lector. Les persones interessades podran fer aquest tràmit, de forma telemàtica, a través de l'Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la Generalitat de Catalunya. D'aquesta manera, totes les convocatòries d'avaluació de professorat d'AQU Catalunya es gestionaran des de l'OVT.

La integració a l'OVT suposa una simplificació dels processos d'entrada de les sol·licituds, una reducció dels documents que la persona ha d'aportar i un aprofitament de les eines tecnològiques de la plataforma que permetrà agilitar tot el procés.

L'entrada de sol·licituds a l'OVT permet a la persona sol·licitant fer tots els tràmits de manera telemàtica: la sol·licitud es descarrega des de l'OVT i, un cop emplenada i enviada online, documentació requerida s'adjunta a través del mateix portal. El pagament de les taxes corresponents es pot fer amb targeta de crèdit o mitjançant carta de pagament.

A més, la persona sol·licitant no cal que accedeixi a l'OVT amb un usuari i una contrasenya, sinó que ho pot fer directament, sense requeriment de cap certificat digital. En aquest cas és necessari imprimir l'acusament de rebuda de la sol·licitud, signar-lo i enviar-lo per correu postal a AQU Catalunya. Tanmateix, la plataforma està preparada perquè el formulari de sol·licitud es pugui signar utilitzant un certificat digital d'ús comú com ara: certificat IDCAT, DNI electrònic, certificat de Firma profesional, Camerfirma, etc.