Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

20.12.2019

Nova edició del curs sobre qualitat universitària per a representants de l'estudiantat

191216_CursQuali

El passat dissabte 14 de desembre, AQU Catalunya, juntament amb el Consell de l'Estudianta de les Universitats Catalanes (CEUCAT), vam organitzar per segon any consecutiu el Curs de formació sobre qualitat universitària.

Al curs hi van participar gairebé una vintena d’estudiants i estudiantes universitaris/es de grau, màster i doctorat, la majoria dels quals són, a més a més, representants de l’estudiantat.

Igual en la passada edició, la formació es va dividir en dues parts. Durant el matí es van fer les sessions teòriques, en què representants de l’estudiantat, Albert Gili i Kenji Muro, van oferir una panoràmica sobre els darrers desenvolupaments en garantia de la qualitat des de les perspectives local i internacional, i els tècnics de l’Agència, Albert Basart i Núria Mancho, van presentar, respectivament, els processos d’avaluació de les titulacions, i les dades per a la presa de decisions. A la tarda es van impartir els tallers pràctics on es van poder treballar, sobre informes reals d’avaluació, els processos de verificació i acreditació de titulacions.

La participació d’aquest col·lectiu en el curs demostra la seva implicació en la millora dels ensenyaments universitaris, i els dota d’eines per tal que participin en els processos de garantia de qualitat interns i externs a les universitats del sistema universitari català.

Veure els materials que es van presentar durant la jornada:

 

PDF L'estudiantat i la qualitat universitària - Albert Gili

PDF Participació dels estudiants a nivell internacional - Kenji Muro

PDF Avaluació per a la millora de les titulacions- Albert Basart

PDF Informació per a la presa de decisions - Núria Mancho