Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

28.1.2009

El Consell de Direcció d'AQU Catalunya reclama que es facin efectius els acords establerts perquè l'Agència verifiqui graus i màsters

Format pels rectors i els presidents dels consells socials de les universitats públiques catalanes, els rectors de les universitats privades i acadèmics de reconegut prestigi, l'òrgan superior de govern de l'Agència entén que és AQU Catalunya qui ha de dur a terme l'avaluació dels ensenyaments que impartiran les universitats catalanes a partir del curs 2010-2011.

Per aquest motiu, i davant l'endarreriment de la signatura del conveni amb l'ANECA pel qual AQU Catalunya ha de dur a terme la verificació de graus i màsters, el Consell de Direcció, reunit el 22 de gener, ha manifestat el seu suport al Govern de la Generalitat de Catalunya per reclamar amb urgència al Ministerio de Ciencia e Innovación que faci efectius els acords establerts perquè l'Agència assumeixi la funció d'avaluació ex ante (verificació) de graus i màsters, mentre no es resolgui el conflicte positiu de competències en curs.

Altres acords presos en aquesta reunió han estat l'aprovació de la Planificació d'activitats 2009 i els nomenaments com a membres de la Comissió d'Avaluació de la Recerca la Dra. Teresa Espinal Farré (UAB) i el Dr. Emili Montserrat Costa (UB) en substitució del Dr. Josep Maria Fullola Pericot (UB) i del Dr. Jordi Mallol Mirón (URV); el Consell de Direcció els ha fet arribar el seu agraïment així com a la resta de persones que durant l'últim any han treballat en els diferents òrgans de govern, avaluació, acreditació i certificació de l'Agència.

PDF PDF Declaració del Consell de Direcció sobre l'avaluació ex ante de graus i màsters a Catalunya