Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

6.10.2009

S'obre la inscripció al taller sobre l'avaluació de la recerca en Humanitats i Ciències Socials

AQU Catalunya llença el repte a la comunitat científica i acadèmica de debatre L'avaluació de la recerca en Humanitats i Ciències Socials. El taller proposat s'emmarca dins la XI edició dels Tallers de reflexió i debat amb les universitats catalanes i està previst que es dugui a terme els dies 28 i 29 de gener de 2010 a la Universitat de Barcelona.

L'objectiu d'aquest taller és reflexionar sobre l'avaluació de la recerca en aquests àmbits per tal d'identificar referents comuns i promoure un major consens sobre els criteris d'avaluació, tot respectant els nivells de qualitat de les universitats europees. Per això, els principals protagonistes del taller han de ser els usuaris, les persones que s'han sotmès o s'han de sotmetre a les avaluacions de la recerca i que no han tingut contacte amb el món de l'avaluació de la qualitat, totes aquelles persones interessades en reflexionar en el tema, i les que han participat en els processos d'avaluació.

En cap cas el taller qüestiona la necessària existència de l'avaluació, ni els debats se centraran en fer memorials de greuges.

La inscripció al taller és gratuïta. AQU Catalunya es fa càrrec de totes les despeses d'organització del taller. Els desplaçaments i l'allotjament són a càrrec dels assistents.

Us recordem que les persones que s'inscriguin al taller poden fer-nos arribar les seves reflexions i opinions amb l'objectiu d'incloure-les com a documentació addicional del taller.