Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

16.3.2017

AQU Catalunya obté finançament d'INQAAHE per al desenvolupament de projectes

INQAAHE

L'Agència ha participat a la convocatòria d'ajuts per projectes de recerca i innovació d'INQAAHE 2016-2017 i ha obtingut finançament per al desenvolupament de:

  1. Using Ex-Ante Accreditation to Assess the Implementation of the Spanish National Qualification Framework (MECES), l'objectiu del qual és proposar un nou Marc Nacional de Qualificacions i revisar, en conseqüència, els criteris d'avaluació de titulacions d'AQU Catalunya per garantir l'alineament entre les titulacions i el marc de qualificacions.
  2. Assessing Excellence in Programme's Internationalization, l'objectiu del qual és definir criteris específics per a la internacionalització de les titulacions universitàries catalanes.

Un dels eixos estratègics d'AQU Catalunya és la Generació i transferència de coneixement, amb l'objectiu de ser un referent internacional en els projectes de generació de coneixement vigents i apostar per la innovació i el desenvolupament de nous projectes, amb la participació del sistema universitari català.

Els resultats d'aquests projectes es publicaran al web d'AQU Catalunya.