Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

22.5.2019

Xerrada sobre L'acreditació i la promoció docent a la universitat a la URV

190522_Professorat

El passat divendres 10 de maig, Esteve Arboix, cap de l’Àrea de Professorat i Recerca, va impartir la xerrada L'acreditació i la promoció docent a la universitat a la Sala de Graus (Campus Catalunya) de la Universitat Rovira i Virgili. José M. Jiménez, director de l’Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Rovira i Virgili, va fer la presentació.

La xerrada anava dirigida tant al personal docent de la universitat com a aquelles persones que es plantegen iniciar la carrera acadèmica, i va servir per donar a conèixer les funcions d’AQU Catalunya. En especial, es va explicar tot allò relacionat amb l’avaluació del professorat.

Arboix va esquematitzar la trajectòria professional típica del professorat universitari, i va mostrar les diferents figures contractuals que s’avaluen a l’Agència.

A continuació, el cap de l’Àrea de Professorat i Recerca va explicar la composició de les comissions d’avaluació de l’Agència, els criteris d’avaluació que s’utilitzen i els indicis de qualitat que es tenen en compte a l’hora de fer les avaluacions –el més important dels quals, les publicacions-.

A més, Arboix va presentar el perfil dels sol·licitants d’acreditacions de lector i agregat que supera les avaluacions de l’Agència i va parlar sobre l’avaluació de l’activitat docent i sobre els reptes de futur.

PDF Resum de la presentació d’Arboix L'acreditació i la promoció docent a la universitat.